Om Sundeved Malerforretning

Gennem det sidste æra har jeg skabt et navn for virksomheden og mig, ved at arbejde med alle slags opgaver, indenfor mit fag. Jeg arbejder desuden for alle kunder – offentlige-, private- og erhvervskunder – og leverer et fantastisk stykke arbejde, hver gang.
Her hos mig, kan du få hjælp til alt indenfor malerarbejde.

Jeg hører og vurderer gerne de opgaver der skal udføres
– ring på tlf. 20 25 53 24, så kan vi tage en snak.

Malermesteren
Jeg hedder Jan Nielsen, og jeg er en malermester. Det vil sige, at jeg har enorm bred viden indenfor mit fag – både teoretisk, men også i praksis, med maling på fingrene. Som 24-årig grundlagde jeg i 1996 Sundeved Malerforretning, med henblik på at blive byens bedste maler.

For at opnå det mål, stræber jeg efter at opretholde en drivende forretning med kvalitets håndværk, uden at gå på kompromis med prisen. Jeg vil til hver en tid gå efter at gøre kunderne glade, samt opfylde alle deres krav til et perfekt stykke arbejde.

Kundeservice i top
Som en del af min arbejdsmoral, går jeg ind for, at kunden ved hvad jeg laver, hele vejen gennem processen.

Mine glade og tilfredse kunder kan eventuelt skyldes, at jeg er fleksibel og en venlig person, der overholder alle mine aftaler. Hvis du mener mit arbejde ikke er i top, kommer jeg gerne ud endnu en gang og kigger på det – selvom det aldrig er nødvendigt!

Naturligvis rydder jeg også op efter mig selv, efter jeg har været i gang.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?
Så ring på 20 25 53 24, eller tryk på kontakt-bjælken i hovedmenuen.